Les 7 – LinkedIn

Deze week gaan we hier een grote stap in zetten. Waar we in de vorige lessen meer ‘intern’ bezig zijn geweest, gaan we nu naar ‘buiten’! Om je ideale baan te bereiken zul je zichtbaar moeten zijn. En dat kan tegenwoordig heel makkelijk met social media.

LinkedIn is een fantastisch professioneel, online platform om zichtbaar te zijn. LinkedIn heeft mij al veel gebracht. Prachtige verbindingen met secretaresses, ingangen bij bedrijven, maar ook klanten, in mijn werk als Virtual Assistant.

Daarom gaan we zorgen dat jij de basis van een perfect LinkedIn profiel kunt maken en laat ik je zien hoe je LinkedIn optimaal in kunt zetten.

Ik neem je in een how-to video mee in LinkedIn. Hoe je dat mooie profiel maakt, maar ook in volgende stappen, hoe je netwerk opbouwt en zichtbaar wordt. Met deze volgende thema’s gaan we in de komende lessen echt praktisch aan de slag, maar in de video kun je hier alvast aan proeven. Ik laat je LinkedIn van a tot z zien.

In plaats van een werkboek hebben we deze week een checklist, zodat jij de basis kunt gaan leggen voor de complete LinkedIn profiel.

Veel succes met de jouw LinkedIn profiel!

 

 Werkboek Les 7 – LinkedIn